Geboren uit een roos

In 1992, twaalf jaar nadat Juliette Bonave haar intrek in de verlaten wijnboerderij van haar familie heeft genomen, wordt het domein opnieuw door tegenslagen getroffen. Juliette is vastbesloten het tij te keren en werkt aan een bijzondere wijn die de impasse moet doorbreken: de Bonave Passion. De wijn krijgt onverwachte eigenschappen toegedicht en bijna magische krachten.
Het hele gehucht ademt echter nog het verleden en dat laat dochter Virginie niet onberoerd. Ondanks de zorgen over haar dochters psychische gesteldheid, is Juliette genoodzaakt naar Parijs te reizen om haar toekomst veilig te stellen. Dan spelen allerlei oude krachten weer genadeloos op.

Geboren uit een roos is een sfeervolle pageturner vol onvergetelijke personages en oude legendes. In deze boeiende roman vallen heden en verleden weer naadloos samen; nu met de generatie die leefde tijdens de Tweede Wereldoorlog onder het Vichy-regime.

 

ISBN 9789082516425
Prijs paperback € 19,95
Leverbaar vanaf 7 september 2017

Inkijkexemplaar

Op 7 september 2017 verschijnt Geboren uit een roos, het derde deel van de Bonave-trilogie; een romancyclus die zich afspeelt in de wijngaarden van Zuid-Frankrijk. Tineke Aarts presenteert deze roman zaterdag 9 september om 14:30 uur bij Boekhandel Gianotten-Mutsaers in Tilburg.


Verschenen recensies en interviews

8 sept 2017 Morgen de feestelijke lancering van het slotdeel van de trilogie. Vandaag al de eerste recensie ontvangen van Geboren uit een roos. ”Feit en fictie worden door Tineke Aarts in elkaar geweven op een wijze die model staat voor het huidige Frankrijk en de manier waarop men omgaat met de erkenning van collaboratie en vervolging van de Joden tijdens de Tweede wereldoorlog. Uiteindelijk blijkt dat Juliette er in slaagt haar doel te bereiken.” Lees verder de recensie van ‘Geboren uit een roos’ op Blikopdewereld.nl door Jo Swaen.