Feestelijke lancering ‘Geboren uit een Roos’ in Tilburg

Omslag geboren uit een roosTineke Aarts presenteerde op 9 september 2017 om 14.30 uur bij boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg haar nieuwe roman Geboren uit een roos, het derde en laatste boek uit de Bonave-trilogie.

In Geboren uit een roos werkt Juliette Bonave aan een bijzondere wijn. Deze moet de impasse doorbreken waar haar domein door tegenslagen in verkeert. De wijn krijgt onverwachte eigenschappen en zelfs bijna magische krachten, maar dan spelen oude krachten uit de omgeving weer genadeloos op.

Een sfeervolle pageturner vol onvergetelijke personages en oude legendes. Heden en verleden vallen weer naadloos samen; nu ook met de generatie die leefde tijdens de Tweede Wereldoorlog onder het Vichy-regime.

De officiële boekpresentatie werd gehouden bij Gianotten Mutsaers in Tilburg. Anneleen Siebelink heeft Tineke Aarts geïnterviewd over motieven en achtergronden bij deze familiekroniek over zeven generaties van een Franse wijnbouwfamilie.

Na de uitreiking van het eerste exemplaar was er gelegenheid om de Cahorswijn te proeven en de romans te laten signeren.

DSC_0350 DSC_0481 DSC_0470

Bent u nieuwsgierig? Een vooruitleesboekje van Geboren uit een roos is bij de boekhandel beschikbaar zijn. Een leesfragment dat u gratis kunt ophalen.

De Bonave-trilogie is een familiekroniek over vriendschap, liefde en bloedbanden door de tijd heen. Over zeven generaties vrouwen die vertrouwen op hun eigen kracht tegen de heersende conventies in. Samen met Familiebezit en Marguerite  vertelt Geboren uit een roos het kleurrijke verhaal over een gehucht waarvan altijd gezegd werd dat er niets goeds uit voort kan komen. www.bonavetrilogie.nl

Tineke Aarts studeerde taal- en literatuurwetenschap in Tilburg. Ze was coauteur van het succesvolle boek Leven met een baas. In 2002 emigreerde ze naar Frankrijk, spoedig erna verscheen haar debuut Familiebezit. De tweede roman Marguerite volgde in 2016. Ze heeft veertien jaar aan deze trilogie gewerkt en schrijft daarnaast voor diverse Franse media.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Meer nieuws? Lees het hier